Kattsnackspodden

Som stor djurvän och kattälskare sedan barnsben har drömmen för Aylen sedan länge varit att driva en egen podcast om katter. Sommaren 2017 började planeringarna på allvar ta fart tillsammans med kompisen Sam. Snabbt växte idéerna och i Januari 2018 lanserades det allra första avsnittet av Kattsnackspodden.

Kattsnackspodden är en personlig podd där man verkligen får lära känna oss, vår expertpanel och våra katter så klart, Gustav och Fimpen som blivit lite av poddens snackisar. Gustav och Fimpen är alltså våra katter som vi har delad vårdnad om. Ibland bor dem hos Aylen och ibland hos Sam. Tillsammans med kattälskare och experter inom olika områden samtalar och diskuterar vi allt mellan himmel och jord rörande katter. Från vad man ska tänka på när man skaffar katt till kattmat, försäkringar, beteenden, leksaker, veterinärbesök osv.

Med hjälp av expertpanelen beståendes av Christina Larsson (ordörande i Nordiska Rexringen, styrelsemedlem i Järva kattklubb), Josefin “Josie” Norman (instagramkändis, kattbeteendevetare, bloggare för Agria) och Ronja Wicksell Tauber (utbildad djurvårdare, Anicura) bjuder Kattsnackspodden in till intressanta, lärorika och roliga samtalsämnen.

Syftet med podden är att med en stor portion humor öka förståelsen och kunskapen för Sveriges vanligaste husdjur, katten samt hjälpa kattägare med frågor och problem med sina katter.

 

Våra kattexperter

Här kan du läsa mer om våra kattexperter!

Josephine “Josie” Norman

Kattbeteendevetare, instagramkändis under namnet Fjarilsflickans samt kattbloggare.

Christina “Kicki” Larsson

Ordförande i Nordiska Rexringen, styrelsemedlem i Järva Kattklubb och kattälskare

Ronja Wicksell Tauber (information och länk kommer)

Utbildad djurvårdare, Anicura och Kattälskare

 

 

MVH Kattsnackspodden