Josephine Norman – Kattbeteendevetare

Josephine Norman är kanske mest känd som Josie i olika sociala medier eller som Fjarilflickans på Instagram där hon har över 320 000 följare. Men Josephine är inte bara ett socialt mediefenomen, hon är också en utbildad kattbeteendevetare. Med fem färdiga kurser och en pågående inom ämnet katt är Josephine en kattbeteendevetare med stor erfarenhet och mycket värdefull kunskap.

Josephine “Josie” Norman aka Fjarilflickans – Kattbeteendevetare, kattinstagrammare och bloggare.

Josephines ambitioner är att så länge hon arbetar under titeln kattbeteendevetare så kommer hon också att fortsätta studera för att alltid hålla sig á jour och fortsätta att utvecklas inom ämnet.

“Ämnet katt är något som tagit över mitt liv under många år nu, och jag ångrar inte en sekund av det! Jag får inte nog av att lära mig om genetik, beteende, näringslära osv. Målet är en ny kurs varje år!” Säger Josephine. 

Via Josephines hemsida www.catwhisperer.se delar hon med sig av sin kunskap och du kan även boka en personlig chat session för att få hjälp med dina kattproblem. Ett besök till catwhisperer.se är ett måste för alla kattälskare!

 På Josephines instagram konto, Fjarilflickans ligger över 36 000 fantastiska bilder och kortare klipp. Har du inte besökt och följer Fjarilsflickans konto redan så gör det! Timmar av tittande på fina katter väntar. Även här ges det ut tips till oss kattägare men det är framför allt humorn och kärleken till katter som gör kontot så uppskattat.

Utöver detta så bloggar Josephine för Agria, http://blogg.agria.se/josephinenorman, så glöm inte att även följa henne här!

 

Tillbaks till Kattsnackspoddens expertpanel