Kategori

KATTSNACKSPODDENS EXPERT PANEL

Vi på Kattsnackspodden vill så klart bistå med så intressanta experter och gäster som möjligt. Vi lägger stor vikt i att våra experter besitter stor kunskap inom sina ämnen för att vi ska kunna ge er lyssnare så bra och korrekt information som möjligt.

Därav har en stor del av vårt arbete med research inför podden varit att hitta dessa experter som vi känner oss trygga med och vet att de alltid, i alla lägen vill det bästa för ALLA våra katter därute……. och där hemma:).

Vi är därför stolta och glada över att kunna presentera vår expertpanel!

Christina “Kicki” Larsson – Orförande i Nordiska Rexringen, Styrelsemedlem i Järva Kattklubb och uppfödare av Devon Rex katter.

Läs mer om vår expert och kattnörd Christina “Kicki” Larsson här!

Josephine “Josie” Norman – Katt-instagramkändis, Kattbeteendevetare och katt-bloggare.

Läs mer om vår kattbeteendevetare Josephine “Josie Norman här!

Ronja Wicksell Tauber – Utbildad Djurvårdare, Anicura

Mer info kommer!

JOSEPHINE JOSIE NORMAN inlägg

Josephine Norman – Kattbeteendevetare Josephine Norman är kanske mest känd som Josie i olika sociala medier eller som Fjarilflickans på Instagram där hon har över 320 000 följare. Men Josephine är inte bara ett socialt mediefenomen, hon är också en… Fortsätt läsa →

CHRISTINA “KICKI” LARSSON

Christina “Kicki” Larsson (Eller Kris-Kicki som vi i Kattsnackspodden har döpt om henne till)   Som kattägare sedan barnsben har Kicki samlat på sig lång erfarenhet, ett stort intresse och mycket kunskap inom ämnet katt. Att katter är en stor… Fortsätt läsa →

Copyright 2020 Kattsnackspodden.se

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram