Ett besök på Katthemmet i Vaxholm

I veckans avsnitt gör Kattsnackspodden ett besök på Katthemmet i Vaxholm.

Tidigare i säsongen har vi pratat om bland annat sommarkatter och vad man kan göra åt detta problem. Därför tyckte vi också att det var passande att i samma säsong prata med några som kanske i första hand ser effekten utav detta oönskade fenomen, nämligen våra hårt arbetande katthem.

Vi fick möjligheten att komma på besök och prata med Katthemmet i Vaxholms Ordförande Carina Franzén som gav oss en grundlig inblick i allt från Katthemmets verksamhet till hantering av nyanlända katter,  rehabilitering och omplaceringsprocesser.

För oss i Kattsnackspodden var detta ett intressant och mycket lärorikt besök. Samtidigt som problematiken med förvildade tamkatter blev om än mer påtaglig, ökade också tacksamheten till katthemmens existens. Det värmde att se den kärlek och det hårda arbetet Katthemmet i Vaxholm lade på trivsel och rehabilitering för katthemmets små hyresgäster.

Vi hoppas att ni lyssnare tycker detta avsnitt är lika intressant och lärorikt som vi. Vill man vara med och stödja Katthemmet i Vaxholm så gå gärna in och kika på deras hemsida, http://www.katthem.nu/.

Katthemmet i Vaxholm är ett ideellt katthem, all stöd, hjälp och support är mer än välkommet!

Avsnittet Ett besök på Katthemmet i Vaxholm hittar ni här!

 

Medverkande:

Sam Laufer

Aylen Bertlin

Carina Franzén

Publicerades  2018-11-04

 

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook!